Naši projekti

Oživljavamo sferu online prodaje kroz naš rad sa Magento2

U Betech-u se ponosimo pružanjem izuzetnih rešenja za online prodaju našim klijentima koristeći moć tehnologije Magento 2. Naš stučni tim programera i dizajnera ima pozamašan niz isporučenih prilagođenih, skalabilnih i korisnički orijentisanih online prodavnica.

Ova veb stranica sadrži neke od naših najnovijih napora koji ilustruju našu posvećenost postizanju rezultata koji zadovoljavaju jedinstvene zahteve i ciljeve naših klijenata. Naši projekti, u rasponu od kreiranja prilagođenih tema do integracije ekstenzija trećih strana, ilustruju našu stručnost u svim aspektima razvoja Magento 2.

Ako želite da preuredite svoju postojeću onlajn prodavnicu ili napravite novu od nule, spremni smo da vam pomognemo. Istražite našu kolekciju prethodnih projekata da biste videli naše mogućnosti i kontaktirajte nas da istražite načine na koje možemo da podignemo vašu online prodaju na viši nivo.

Dante6
Dante6

Dante6

Dante6 je B2C višejezični online shop holandskog modnog brenda koji je veoma popularan u Holandiji.

Ovaj modni brend je poznat po svojim ženstvenim, sofisticiranim i raznovrsnim kreacijama, sa akcentom na visokokvalitetnim materijalima i unikatnom dizajnu. Dante6 kolekcije su kombinacija klasičnih i savremenih stilova, nudeći bezvremenske kreacije koje se mogu stilizovati na više načina. Brend nudi niz proizvoda, uključujući haljine, jakne, suknje i bluze, kao i modne dodatke poput torbi i cipela.

Dante6 se zalaže za ekološku održivost i etičku proizvodnju, sarađujući s dobavljačima koji dele njihove vrednosti kako bi stvorili proizvode koji su istovremeno stilski i ekološki odgovorni.

Pogledaj prodavnicu
Scroll to next project
Meiko
Meiko

Meiko

Meiko je specijalizovana prodavnica koja nudi širok spektar proizvoda pogodnih za životinje, stručnosti i usluga za vlasnike kućnih ljubimaca i njihove krznene prijatelje.

Sa tradicijom koja datira još od 1972. godine, Meiko ima dugogodišnju posvećenost da klijentima pruži najbolje moguće iskustvo.

Tokom godina, kompanija je porasla i postala ugledni autoritet u sferi kućnih ljubimaca, a danas ima filijale širom Švajcarske.

Pogledaj prodavnicu
Prodeq
Prodeq

Prodeq

Prodeq je kompanija specijalizovana za kupovinu, prodaju i posredovanje u prodaji polovnih mašina za obradu metala.

Sa više od dve generacije iskustva, Prodeq je izgradio reputaciju u ponudi visokokvalitetnih polovnih mašina kupcima širom sveta.

Nude obiman asortiman mašina uključujući one za sečenje metala, prese za lim i kovanje, mašine za sečenje i savijanje i ostalu fabričku opremu.

Sa filijalama koje se nalaze u nekoliko evropskih zemalja, Prodeq je u mogućnosti da pruži personalizovane usluge i prilagođene projekte kako bi pomogao industrijskim partnerima da likvidiraju višak opreme.

Pogledaj prodavnicu
Pink Ribbon
Pink Ribbon

Pink Ribbon

Pink Ribbon je deo KWF Cancer Control i posvećen je podršci ženama obolelim od raka dojke.

Njihova misija je da spreče rak, poboljšaju izlečivost svih oblika raka, poboljšaju kvalitet života pacijenata obolelih od raka i njihovih najmilijih i obezbede dobru negu tokom završne faze života.

Prikupljaju sredstva za projekte i istraživanja za prevenciju i lečenje, kao i da život posle bolesti učine što ugodnijim. Novac koji prikupi Pink Ribbon koristi KWF za istraživanja i projekte u vezi raka dojke, a prijave za istraživanja na terenu mogu se podneti KWF-u.

Pojedinci mogu da podrže svoj cilj i naprave razliku u borbi protiv raka dojke učešćem u različitim inicijativama kao što je šetačka tura od brane Pink Ribbon Dam tot Dam ili kupovinom artikala iz njihove veb prodavnice.

Pogledaj prodavnicu
Big Green Egg
Big Green Egg

Big Green Egg

Big Green Egg fanshop je krajnja destinacija za ljubitelje renomiranog sistema kuvanja na otvorenom. Sa širokim izborom proizvoda.

U fanshopu ćete pronaći široku lepezu proizvoda koji se kreću od udobnih i modernih odevnih predmeta kao što su košulje, jakne, duksevi i bermude, do elegantnih i praktičnih cipela. Fanshop takođe nudi niz uređaja i knjiga koje su savršene za ljubitelje kuvanja i golfere, uključujući opremu za golf i specijalnu odeću za decu.

Pogledaj prodavnicu
© 2023. Betech d.o.o.